Голлівудські зірки, які не вірять в бога

Голлівудські зірки, які не вірять в Бога

Ми рідко торкаємося питань віри і релігійних уподобань, коли говоримо про знаменитих голлівудських акторів і актрис. Настав час заповнити цю прогалину. Можливо, ви навіть і не здогадувалися про те, що ваші улюбленці є атеїстами. Тому, в цілях обережності ми підготували список найвідоміших голлівудських зірок, які не вірять в Божественне походження людини.

Анджеліна Джолі

Відео: Нобелівські лауреати про Бога

Здавалося б, вже хто, але тільки не вона. Посол доброї волі ООН, людина, яка бореться за мир, допомагає пригніченим і скривдженим, усиновляє дітей, надаючи їм путівку в життя, ми звикли до того, що Джолі завжди була уособленням доброти і милосердя. Здавалося, що актриса є переконаною атеїсткою. Відповідаючи на питання "Чи є Бог на небі?" актриса задумливо сказала: "Хм ... Для кого-то може і є. Сподіваюся, їх це якось заспокоює. Особисто я не потребую його існування. Це все на духовному рівні. Кому потрібна, той вірить. Я не люблю робити речі, які продиктовані виключно переконаннями інших людей, які не мають до мене відношення. Але я також не знаю, чи добре для людини зовсім ні в що не вірити".

Голлівудські зірки, які не вірять в Бога

Відео: ТОП 10 АКТОРІВ, ЯКІ ЧОМУСЬ НЕ СТАРІЮТЬ

Морган Фрімен

Якщо і уявляти собі, як міг би виглядати Господь, то, напевно, він міг бути схожий на Моргана Фрімена, враховуючи той факт, що за всю свою кар`єру акторові доводилося мінімум двічі зіграти роль Бога. І один раз він навіть отримав за це премію Оскар. Однак сам Фрімен, як виявилося, не вірить у вищі сили, про що він повідомив в одному зі своїх інтерв`ю: "Моя система вірувань не має на увазі наявність єдиного творця. Ми самі винайшли Бога для себе".

Бред Пітт

Відео: Вчені не вірять в Бога?

Як кажуть: "Чоловік та дружина одна сатана". Чоловік Анджеліни Джолі також виявився атеїстом. У цьому випадку їм обом дуже пощастило. Адже в деяких сім`ях де чоловіки є представниками різних релігійних напрямків, часто виникають суперечки щодо того, як виховувати дітей і до якої віри їх долучати. У сім`ї Пітта і Джолі таких проблем немає, тому що обидва в Бога не вірять. Примітно, що сам актор виріс в сім`ї баптистів. Але відразу зрозумів, що така релігійна життя не для нього. Більш того, Пітт став практично на 100% агностиком: "Якщо говорити в процентному співвідношенні, то я на 20% атеїст і на 80% агностик. Нам не дано знати, є Бог чи ні. Всі ми це рано чи пізно дізнаємося, коли помремо. Поки що говорити просто немає про що".

Голлівудські зірки, які не вірять в Бога

Кіра Найтлі

Кіра Найтлі сама виглядає як якесь божественне створення. Що ж стосується її переконань, то вона також є прихильником атеїзму. При цьому, як каже сама актриса, їй не дуже-то і подобається бути атеїстом, адже вона позбавлена скільки веселощів. Часом Кіра жартує, що їй дуже б хотілося стати католичкою: "Якби я не була атеїстом, мені б все сходило з рук. Досить попросити у Бога прощення, і все в порядку. Це набагато краще, ніж жити з постійним відчуттям провини і відповідальності за скоєне".

Відео: ТОП 10 АКТРИС, ЯКІ ЧОМУСЬ НЕ СТАРІЮТЬ

Деніел Редкліфф

Безсмертний ідол усіх шанувальників фентезі Деніел Редкліфф також є атеїстом: "Мені не подобається, коли інші віруючі зірки намагаються оперувати Божими законами, кажучи про те, що правильно, а що ні. Я виріс серед гомосексуалістів. Багато хто думає, що я і сам гей, коли спілкуються зі мною. Мене це не турбує, навіть навпаки. Нехай собі ворожать".



Увага, тільки СЬОГОДНІ!

Увага, тільки СЬОГОДНІ!